Rob Elzinga, Microbioloog en specialist DNA analyses

Essentiële schakel tussen het laboratorium en de adviseurs

Na zijn opleiding Biotechnologie aan de NHL te Leeuwarden deed Rob ervaring op als projectengineer moleculaire biologie bij dit opleidingsinstituut. Daarna werkte hij als projectengineer automatisering bij Alliance Technologies bv. 

Elsemiek Croese, Projectleider en specialist microbiologie

Kritische en oplossingsgerichte meedenker en pragmatische planner

Na haar studie Biologie behaalde Elsemiek een PhD in de Microbiologie en werkte ze als researcher voor Wetsus. Daarnaast gaf ze les aan de Hanzehogeschool en werkte ze mee aan het opbouwen van lesmateriaal. 

Friso Postma, Specialist biotechnologie

Kritisch klankbord, systeemdenker en tester van nieuwe ideeën

Friso studeerde Mariene Biologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen met een specialisatie Science, Business & Policy. Friso houdt van het doorgronden van ingewikkelde biologische vraagstukken en vindt het een uitdaging om daarmee verkregen kennis om te zetten in bruikbare technologie. 

Sytze Keuning, Founder en CEO

Mensgerichte leider en creatieve innovator met helikopter view

Tijdens zijn jeugd op de boerderij en gedurende zijn studie chemie en biochemie raakte Sytze geïntrigeerd door de microbiële wereld en de inventiviteit van de natuur. Vanuit het besef dat veel milieuproblemen op te lossen zijn met de kracht van de natuur, startte hij in 1988 Bioclear earth, als spin-off van de Rijksuniversiteit Groningen.