Eline Keuning , CEO en consultant Biotechnologie & Innovatie

Mensgerichte leider, strategisch denker gefocust op innovatie

Weten waar je op moet focussen en daar het maximale uithalen, dat is kenmerkend voor Eline. Na een bachelor moleculaire biologie en master Chemical Biology bij de vakgroep Scheikunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, startte Eline haar carrière bij de Bioclear groep als consultant Biotechnologie & Innovatie.

Rob Elzinga, Microbioloog en specialist DNA analyses

Essentiële schakel tussen het laboratorium en de adviseurs

Na zijn opleiding Biotechnologie aan de NHL te Leeuwarden deed Rob ervaring op als projectengineer moleculaire biologie bij dit opleidingsinstituut. Daarna werkte hij als projectengineer automatisering bij Alliance Technologies bv. 

Elsemiek Croese, Projectleider en specialist microbiologie

Kritische en oplossingsgerichte meedenker en pragmatische planner

Na haar studie Biologie behaalde Elsemiek een PhD in de Microbiologie en werkte ze als researcher voor Wetsus. Daarnaast gaf ze les aan de Hanzehogeschool en werkte ze mee aan het opbouwen van lesmateriaal. 

Reinoud Homan, Senior specialist moleculaire biologie

Veelzijdige, klantgerichte en pragmatische verbinder

Uitdagingen van klanten vertalen naar pragmatisch en behapbaar onderzoek en   resultaten omzetten in advies waar de klant verder mee kan. Dat is wat Reinoud voldoening geeft.

Renske Veenendaal, Specialist moleculaire biologie

Enthousiaste en praktische aanpakker op het lab en creatieve meedenker

Na haar studie Biologie en Medisch Laboratorium onderzoek met minor biotechnologie deed Renske enorm veel ervaring op met verschillende soorten moleculair labwerk bij onder andere het UMCG (humane genetica/celbiologie), BiOrion Technologies en IMEnz Bioengineering.

Silke Douma, Moleculair biologisch analist

Resultaatgerichte en betrouwbare stille kracht op het lab

Silke volgde de opleiding Biotechnologie aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden met de specialisatie Biomedical Research en een minor Human Health & Food.

Sjoerd Jan de Vries, Specialist microbiologie & innovatie

Praktische no-nonsense onderzoeker die graag de onderste steen boven haalt

Sjoerd Jan studeerde Biologie met een master in Biomolecular Science aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie liep hij stage bij Bioclear earth en deed hij onderzoek voor het project biopulping.