Reinoud Homan

Veelzijdige, klantgerichte en pragmatische verbinder

Uitdagingen van klanten vertalen naar pragmatisch en behapbaar onderzoek en   resultaten omzetten in advies waar de klant verder mee kan. Dat is wat Reinoud voldoening geeft.

Reinoud behaalde een master Moleculaire Biologie en Biotechnologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, met specialisatie Science, Business & Policy. Na zijn studie ging hij aan de slag bij Watter b.v. en deed hij veel kennis en ervaring met duurzame oplossingen voor het vergroten van de hygiëne en veiligheid in onder meer de veehouderij en voedselverwerkende industrie. Daarnaast hield hij zich bezig met de Europese Biocidenwetgeving. Bij ons is hij, met zijn grote kennis van de rol van microbiologie in bedrijfsprocessen, het aanspreekpunt voor onze klanten.

Zijn collega’s omschrijven hem als enthousiast, altijd vrolijk en iemand met een brede kennis die goed is in oplossingsgericht meedenken, kortom een adviseur in hart en nieren.

In zijn vrije tijd speelt Reinoud gitaar. Verder sport hij graag, o.a. badminton en voetbal en houdt hij van lezen en video gamen.

homan@microbialanalysis.com