Onze samenwerking met OSP Microcheck: delen is vermenigvuldigen

In 2016 zijn wij gestart met het opzetten van een samenwerking met het Canadese bedrijf OSP Microcheck. Op dit moment bieden wij dankzij deze samenwerking op drie locaties onze diensten aan: Houston (USA) en Calgary (Canada) en Groningen (Nederland). Het grote voordeel voor onze klanten in zowel Amerika als Canada is dat samples niet meer hoeven te worden verstuurd naar Nederland. Hiermee winnen we tijd, verminderen we CO2-uitstoot en staan we dichterbij onze klanten. 

De samenwerking met OSP is niet toevallig. Onze product portfolio’s zijn complementair aan elkaar en de ambities, professionaliteit en integerheid van OSP passen bij onze manier van werken. Het lab bij OSP wordt gerund door de mensen van OSP, met de protocollen, de kwaliteitsstandaarden, de primers en software die afkomstig zijn van Microbial Analysis. Het zijn daarmee twee identieke laboratoria, die werken volgens dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden. 

Dit zijn de kale feiten die voor ons heel belangrijk, maar niet het allerbelangrijkst zijn. Samenwerken begint met mensen, die kennis, ideeën, inspiratie met elkaar delen en die puzzels met elkaar oplossen. Vanuit OSP Microcheck en Microbial Analysis delen we de fascinatie voor de microbiologie en brengen we al onze ervaring op het gebied van DNA technologie bij elkaar. Dit is niet alleen interessant voor onze klanten, samenwerken met onze Canadese collega’s is gewoon ook erg leuk!

Meer weten over OSP