Sabine Doddema, MIC specialist

Gedreven vraagbaak en eerste aanspreekpunt voor onze klanten

Jezelf voortdurend blijven verbeteren, dat is typerend voor Sabine. Sabine volgde een opleiding als Medische laborante en rondde recent een opleiding af in de Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen.  

Rob Elzinga, Microbioloog en specialist DNA analyses

Essentiële schakel tussen het laboratorium en de adviseurs

Na zijn opleiding Biotechnologie aan de NHL te Leeuwarden deed Rob ervaring op als projectengineer moleculaire biologie bij dit opleidingsinstituut. Daarna werkte hij als projectengineer automatisering bij Alliance Technologies bv. 

Aaltje Joldersma, Specialist moleculaire biologie

Vrolijke spin in het web

Als je aan Aaltje denkt, dan denk je aan een vrolijke hardwerkende doorzetter, die doet wat ze zegt en altijd voor iedereen klaar staat, zowel extern als intern. Na haar opleiding Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek aan de Hanzehogeschool met specialisatie Biotechnologie is ze direct aan de slag gegaan bij Microbial Analysis. 

Elsemiek Croese, Projectleider en specialist microbiologie

Kritische en oplossingsgerichte meedenker en pragmatische planner

Na haar studie Biologie behaalde Elsemiek een PhD in de Microbiologie en werkte ze als researcher voor Wetsus. Daarnaast gaf ze les aan de Hanzehogeschool en werkte ze mee aan het opbouwen van lesmateriaal. 

Rianne Kasper, Moleculair analist

De stille kracht in het bedrijf die graag nieuwe dingen leert 

Na haar opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de Hanzehogeschool te Groningen en een stage bij het UMCG op het gebied van klinische farmacie en farmacologie is Rianne direct in dienst gekomen bij ons bedrijf. 

Herman de Vries, Commercieel directeur

Energieke aanjager van nieuwe ideeën en partner voor onze klanten

Herman is van oorsprong werktuigbouwkundig ingenieur met een specialisatie procestechnologie  en volgde daarnaast een opleiding technische bedrijfswetenschappen.  

Friso Postma, Specialist biotechnologie

Kritisch klankbord, systeemdenker en tester van nieuwe ideeën

Friso studeerde Mariene Biologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen met een specialisatie Science, Business & Policy. Friso houdt van het doorgronden van ingewikkelde biologische vraagstukken en vindt het een uitdaging om daarmee verkregen kennis om te zetten in bruikbare technologie. 

Sytze Keuning, Founder en CEO

Mensgerichte leider en creatieve innovator met helikopter view

Tijdens zijn jeugd op de boerderij en gedurende zijn studie chemie en biochemie raakte Sytze geïntrigeerd door de microbiële wereld en de inventiviteit van de natuur. Vanuit het besef dat veel milieuproblemen op te lossen zijn met de kracht van de natuur, startte hij in 1988 Bioclear earth, als spin-off van de Rijksuniversiteit Groningen.